Geschenkmanden

Geschenkmanden om mee uit te pakken

Jean is gespecialiseerd in het samenstellen van originele en lekkere geschenkmanden vol kwaliteitsvolle delicatessen. Er zijn talloze gelegenheden om een geschenkmand cadeau te doen: een verjaardag, een bedanking, een attentie, … Die appreciatie kan je onder woorden brengen, maar wil je pas echt een indruk nalaten? Dan zeg je het met een smaakvolle geschenkmand.

Op onze webshop kan je naar hartenlust rondneuzen en inspiratie opdoen. Je vindt er een mooi aanbod aan geschenkmanden die je met plezier cadeau zal willen doen en misschien wel zelf zou willen krijgen. We scheppen er veel genoegen in om voor jou de ideale geschenkmand samen te stellen op basis van jouw voorkeur en budget, helemaal op maat! Alle producten zijn ook los verkrijgbaar in onze winkel te Lokeren. Dus ook als je ze liever eens van dichtbij wil komen bekijken, ben je meer dan welkom om ze live te komen bewonderen. 

Geschenkmanden voor bedrijven

Op zoek naar een uniek geschenk voor een collega of medewerker? Een origineel cadeau om uw klanten te bedanken of een pensioen of jubileum te vieren?

Wij bieden een mooi aanbod wijnen, streekproducten, koffie, thee en een brede waaier aan delicatessen en accessoires. Deze kunnen we op een verzorgde manier verpakken en indien gewenst personaliseren. We doen dit volledig op maat, van kleine tot grote bestellingen.

Hierbij volgen we graag de seizoenen. Denk aan een chocolade attentie voor Sinterklaas of Pasen, een leuk eindejaarsgeschenk of een fles bubbels om het nieuwe jaar in te zetten!

Contacteer ons vrijblijvend via ons contactformulier of via info@jean.eu. Samen gaan we op zoek naar een gepast geschenk!

Een greep uit ons aanbod geschenkmanden

Deze bedrijven hebben onze geschenkmanden goedgekeurd