Pralines Lokeren

Win één jaar lang gratis pralines van Chocolaterie Valentino

Ben jij een echte praline liefhebber? Wil je een heel jaar lang genieten van de beste pralines van Chocolaterie Valentino zonder er een cent voor te betalen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Doe mee met onze exclusieve winactie en maak kans op een jaar lang gratis pralines van topkwaliteit.

Hoe kun je deelnemen om pralines te winnen in Lokeren?

Het is eenvoudig om kans te maken op deze smakelijke prijs. Volg deze stappen:

  1.  Deel het bericht van deze actie op Facebook en/of Instagram (openbaar): Deel deze winactie met je vrienden en familie op je eigen sociale media. Laat iedereen weten dat jij graag een jaar lang gratis pralines wilt winnen!
  2. Volg onze Facebook en/of Instagram pagina: Zorg ervoor dat je onze pagina(s) volgt. Hier zullen we de winnaar aankondigen en alle updates over de winactie delen.

Zodra je bovenstaande stappen hebt voltooid, maak je automatisch kans om een jaar gratis pralines te ontvangen. De winnaar wordt willekeurig gekozen uit de deelnemers.

 OPGELET: DUBBELE KANS BIJ AANKOOP VAN EEN DOOSJE PRALINES !
Doe je mee aan de wedstrijd en je koopt een doosje pralines, geef dan zeker je naam door. Dan tellen we je dubbel bij de loting.
 

Voorwaarden 1 jaar gratis pralines in Lokeren:

  1. Chocoladepakket: Het te winnen chocoladepakket bestaat uit ca. d500 gr pralines van Chocolaterie Valentino van het standaard gamma.
  2. Niet inwisselbaar voor geld: De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld of enige andere vorm van compensatie.
  3. Actieperiode: de winactie loopt van 17 oktober 2023 tot en met 31 oktober 2023.
  4. Sociale media: de actie loopt op zowel Facebook als Instagram, deelnemers worden opgeteld van beide kanalen.
  5. Winnaar: de winnaar van de winactie worden uiterlijk op 1 november 2023 persoonlijk geïnformeerd over hun prijs.

Door deel te nemen aan deze winactie, ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden. Wij wensen alle deelnemers veel geluk! 

Kan je niet wachten tot 1 november en heb je al zin in een lekkere praline? Neem dan een kijkje op onze webshop of spring eens binnen in de zaak voor de lekkerste pralines van Lokeren!