The Mocktail Club

The Mocktail Club ontstond in 2015 door een uit de hand gelopen schoolopdracht. Marie, bezielster en oprichtster, schreef voor deze opdracht een artikel rond het creëren van een blog en webshop rond mocktails. De blog met verschillende mocktail recepten werd realiteit en snel volgde ook de webshop met deze mocktail creaties.

Ze ging ook zelf aan de slag in de keuken en creëerde lekkere alcoholvrije dranken die niet boordevol suiker zitten en er toch leuk uitzien. Inspiratie haalt ze onder andere uit desserts in restaurants. Zo kwam ze op de combinaties tussen basilicum en vlierbloesem, een eerder aparte combinatie, maar ondertussen een lekkere vaste waarde in het gamma.

The Mocktail Club werd in bijberoep gecombineerd met haar studies en snel werd het haar hoofdberoep. Marie haar ondernemerschap bleef niet onopgemerkt en snel volgenden samenwerkingen met o.a. de Vlaamse overheid voor de campagne “Tournée minérale”, IKEA voor het lanceringsevenement van een nieuwe brochure etc…

Haar zus Kaat stapte in 2019 mee aan boord en samen bouwden ze The Mocktail Club verder uit. Hun mocktails worden in een eigen atelier bereid met verse vruchten en kruiden. Ze werken uitsluitend met natuurlijke ingrediënten en ongeraffineerde suikers. Kleur & smaakstoffen en gekke E- nummers vind je in hun producten niet terug.

   

Een selectie van het gamma van The Mocktail Club is te koop op onze webshop of in onze winkel aan € 10 per fles van 1 liter.