Jean. breidt aanbod uit met pralines: “Snel geschakeld door tweede horecalockdown”

Jan D’Hollander van Jean. blijft niet bij de pakken zitten nu de horecazaken opnieuw de deuren moeten sluiten door de tweede coronagolf. In zijn delicatessenwinkel aan de Prosper Thuysbaertlaan biedt hij vanaf morgen ook een gamma van artisanale pralines aan.

Schepen van Lokale Economie Claudine De Waele (Open Vld) die de middenstand een hart onder de riem wil steken, mocht vrijdagavond de spits afbijten als eerste klant in de nieuwe pralinewinkel van Jean.. “Al sinds we twee jaar geleden de deuren openden, krijgen we vragen van klanten of we geen pralines verkopen. Al in februari had ik de mensen van chocolatier Valentino, een familiebedrijf uit Schepdaal (bij Brussel, red.) aangesproken, maar door de eerste lockdown verdwenen die plannen in de koelkast. Nu ik mijn horecagedeelte opnieuw tijdelijk moet sluiten, besloot ik mijn plannen versneld uit te voeren”, vertelt D’Hollander, die recent ook toetrad als lid van de Lokerse Raad voor Lokale Economie.

Voor een ballotin met 35 pralines betaal je 14,5 euro. Er zijn ballotins verkrijgbaar van 2 tot 70 pralines, net als speciale geschenkverpakkingen, en ook voor zijn aanbod van chocolade Sinterklaasfiguren sloeg D’Hollander de handen in elkaar met Valentino. “Het aanbod is ook verkrijgbaar via onze webshop en in Lokeren, Waasmunster en Zele leveren we gratis aan huis”, besluit de ondernemer.

Jean. heropent vanaf zaterdag 24 oktober opnieuw de deuren en is open op woensdag van 10 tot 12 uur en van donderdag tot zaterdag van 10 tot 17 uur. Voor meer informatie kan je surfen naar https://jean.eu/.

Tekst en foto’s: Yannick De Spiegeleire (HLN)