The real wine gum

„Wie houdt er niet van wijn? Hoe vaak snak je naar die eerste slok in de zetel na een drukke werkdag? Maar helaas je moet nog in de auto terug naar huis…”

Wijn is hip, innovatie en design een trend! VINOOS by AMS ontwikkelt eetbare wijn in de vorm van echte WINE gums. Het assortiment bestaat op dit moment uit: Rode Merlot WINE gum & Witte Chardonnay WINE gum.

The Real WINE gum is geen snoepje voor kinderen, maar een ’adult luxury happiness’. Deze is geschikt voor vegetariërs en gluten-, vet-, noten-, gelatine-, en lactosevrij. Ook bevat het geen kunstmatige kleurstoffen. Kortom, natuurlijk lekker! Dit komt tegemoet aan de eisen van de consument op het gebied van gezondheid, alsmede aan de eisen die door de overheid worden gesteld.

 

Geschiedenis van de Wine Gum

Winegums zijn een mislukte uitvinding van Charles Gordon Maynard (1909), wiens vader Gerard Riley Maynard een snoepwinkel had. Winegums komen oorspronkelijk uit Engeland. Toen Gerard Riley Maynard – een overtuigd geheelonthouder  – ontdekt had dat zijn zoon winegums produceerde, dreigde hij hem te ontslaan. Pas toen de vader ervan overtuigd was dat de winegums geen wijn bevatten, werd dit ontslag per direct ingetrokken.
Bovenstaand verhaal is “de ontdekking” van de winegums zoals je ze in gekleurde varianten in de supermarkten ziet liggen.  Het gekleurde snoepje in verschillende fruitsmaken. The Real WINE gum is hier niet mee te vergelijken. “Gezonder snoepen wordt een feit!”
De Real WINEgum is een echte WINEgum die naar wijn smaakt, maar geen alcohol bevat. Diverse liefhebbers van the Real WINE gums zeggen zelfs een afdronk te ervaren.
Kortom, iedereen herkent het moment: Je hebt de hele dag hard gewerkt en zin in een lekker glas wijn. Dat moment kan nu eerder plaatsvinden met de Real WINEgums. Beleef het alleen of met vrienden. Vanaf nu te koop bij Jean.